Opinie

8,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,5
Komfort
8,0
Lokalizacja obiektu
8,1
Udogodnienia
7,9
Personel
9,1
Stosunek jakości do ceny
8,5

Opinie

    Łukasz
    pl

    Ocena

    8,3
    21 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adam
    pl

    Ocena

    8,3
    21 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jolanta
    pl

    Ocena

    7,5
    17 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Darek
    pl

    Ocena

    10
    15 czerwca 2018

    Dobre miejsce do weekendowego zwiedzenia Wieliczki i wypadu do Krakowa

    może jakiś stoliczek i dwa krzesełka na tarasie - było by jeszcze przyjemniej :-)
    Hotel dość blisko kopalni około 15 minut na piechotę, do Krakowa (centrum) około 20 minut autobusem lub minibusem które jeżdżą dość często. Lokalizacja bardzo dobra dająca możliwość odstawienia samochodu na czas pobytu i pozbycia się czasochłonnego i kosztownego problemu z parkowaniem samochodu w samej Wieliczce i oczywiście w Krakowie. Śniadanka SUPER !!! Szwedzki stół, dwa dania na ciepło wszystko bardzo smaczne. Pokój dość spory i czysty, łóżka wygodne. Nie było najmniejszych problemów aby opuścić pokój hotelowy kilka godzin później niż wskazywał to regulamin. WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU. PS Nie zwróciliśmy uwagi, że wyjeżdżając w niedzielę zostawiliśmy w szafie 3 bluzy, w poniedziałek zadzwoniono do nas, czy to przypadkiem nie nasze, i pozostawione rzeczy odesłano kurierem.
    Danuta
    pl

    Ocena

    7,9
    14 czerwca 2018

    Mily odpoczynek

    Bardzo miły personel
    Anna
    pl

    Ocena

    5,0
    12 czerwca 2018

    Cena ze śniadaniem adekwatna do standardu, ale więcej nie skorzystamy :(

    Brak klimatyzacji i windy,(dostaliśmy pokój na ostatnim piętrze) rolet w oknach, hotel lekko przechodzony przydało by się odświeżenie. Nie mogliśmy zamknąć okna, gdyż w upalne dni i noce bez klimatyzacji... ? Hałas za oknem budził nas o świcie. Śniadanie nie rozwala, skromne, brak ekspresu do kawy, mleko do rozpuszczalnej tylko zimne.
    Agata
    pl

    Ocena

    7,1
    11 czerwca 2018

    ok

    Porządek na balkonie tj. dachu. Resztki po poprzednich klientach.
    Dobra cena, pyszne śniadanko :) W okolicy bardzo dobra Karczma, godna polecenia. Porcje jak dla Flinstonów.
    Karmelka
    pl

    Ocena

    7,9
    10 czerwca 2018

    Średnio

    Bardzo nie wygodne łóżko ;( , plamy na wykładzinie
    Czysta pościel ;) , cisza , ładnie podane śniadanie - smaczne.
    piotr
    pl

    Ocena

    5,8
    28 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jack Wini
    pl

    Ocena

    3,8
    16 maja 2018

    Przykro mi ale nie polecam...

    Hotel do remontu, zacieki na suficie, brudne wykładziny, słabe śniadanie, kawa rozpuszczalna bo nie ma ekspresu, itd, itp... brak mi słów...
    Nic a nic
    Radoslaw
    pl

    Ocena

    10
    10 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Iwona
    pl

    Ocena

    10
    6 maja 2018

    Wspaniale!

    Pyszne śniadania, piękny wystrój i miła obsługa.
    Dariusz
    pl

    Ocena

    7,5
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Longina Jarych
    pl

    Ocena

    9,6
    3 maja 2018
    Brak czajnika w pokoju i możliwości zrobienia sobie ciepłej herbaty. Poza tym wszystko ok.
    Czystość, smaczne śniadanie, cisza, miły personel, dobra lokalizacja. Naprawdę nie można narzekać!
    Kinga
    pl

    Ocena

    7,1
    25 kwietnia 2018
    Brak windy
    Przemila, usmiechnieta i pomocna obsluga :)
    Janusz
    pl

    Ocena

    9,2
    14 kwietnia 2018
    luźna klamka, wieszaki, uchwyt prysznica. W pokoju było zbyt wiele łózek
    bardzo miła obsługa
    Bogusława
    pl

    Ocena

    7,5
    10 kwietnia 2018
    Wszystko jakby ok- przyzwoicie i tyle.
    Magdalena Miklaniewicz
    pl

    Ocena

    5,8
    26 marca 2018
    Standard pozostawia wiele do życzenia, podobnie jak wystrój wnętrz, miejsce wygląda jakby lata świetności miało już dawno za sobą.
    Miła obsługa, dobra lokalizacja, w pobliżu bardzo dobra restauracja, było czysto na tyle, na ile to możliwe
    Bożena
    pl

    Ocena

    8,8
    25 marca 2018
    Miła i uczynna obsługa. Dobre i urozmaicone śniadanie
    Ola Wasążnik
    is

    Ocena

    6,7
    25 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii