Opinie

8,3
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,6
Komfort
8,0
Lokalizacja obiektu
8,1
Udogodnienia
7,9
Personel
9,0
Stosunek jakości do ceny
8,5

Opinie

    Jack Wini
    pl

    Ocena

    3,8
    16 maja 2018

    Przykro mi ale nie polecam...

    Hotel do remontu, zacieki na suficie, brudne wykładziny, słabe śniadanie, kawa rozpuszczalna bo nie ma ekspresu, itd, itp... brak mi słów...
    Nic a nic
    Radoslaw
    pl

    Ocena

    10
    10 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Iwona
    pl

    Ocena

    10
    6 maja 2018

    Wspaniale!

    Pyszne śniadania, piękny wystrój i miła obsługa.
    Dariusz
    pl

    Ocena

    7,5
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Longina Jarych
    pl

    Ocena

    9,6
    3 maja 2018
    Brak czajnika w pokoju i możliwości zrobienia sobie ciepłej herbaty. Poza tym wszystko ok.
    Czystość, smaczne śniadanie, cisza, miły personel, dobra lokalizacja. Naprawdę nie można narzekać!
    Kinga
    pl

    Ocena

    7,1
    25 kwietnia 2018
    Brak windy
    Przemila, usmiechnieta i pomocna obsluga :)
    Janusz
    pl

    Ocena

    9,2
    14 kwietnia 2018
    luźna klamka, wieszaki, uchwyt prysznica. W pokoju było zbyt wiele łózek
    bardzo miła obsługa
    Bogusława
    pl

    Ocena

    7,5
    10 kwietnia 2018
    Wszystko jakby ok- przyzwoicie i tyle.
    Magdalena Miklaniewicz
    pl

    Ocena

    5,8
    26 marca 2018
    Standard pozostawia wiele do życzenia, podobnie jak wystrój wnętrz, miejsce wygląda jakby lata świetności miało już dawno za sobą.
    Miła obsługa, dobra lokalizacja, w pobliżu bardzo dobra restauracja, było czysto na tyle, na ile to możliwe
    Bożena
    pl

    Ocena

    8,8
    25 marca 2018
    Miła i uczynna obsługa. Dobre i urozmaicone śniadanie
    Ola Wasążnik
    is

    Ocena

    6,7
    25 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jacek
    gb

    Ocena

    10
    20 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    10
    19 marca 2018

    ZADOWOLONA

    obsługa bardzo sympatyczna , śniadanko pyszne :)
    To-masz?
    pl

    Ocena

    8,8
    12 marca 2018
    Miła obsługa, spokojna okolica, a pokój bez fajerwerków ale OK, czystość w normie. Śniadaniu nic nie brakowało. Polecam :-)
    Emilia
    pl

    Ocena

    10
    9 marca 2018
    Cisza, miła obsługa, śniadanie nie bardzo rozbudowane ale smaczne.
    Jarosław
    pl

    Ocena

    7,5
    1 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    4,6
    25 lutego 2018

    Noc solna

    Brak zamkniętego parkingu, stoły i wykończenie przypomina czasy komuny.
    Sladnie
    Milena
    pl

    Ocena

    6,7
    22 lutego 2018
    okna wychodzące na ulice są marnym widokiem na okolice - taka informacja była w opisie. łóżko trzeszczące, bardzo nie dało się wytrzymać
    smaczne jedzenie
    liliana
    pl

    Ocena

    7,5
    14 lutego 2018
    ATMOSFERA DOMOWA, MIŁA OBSŁUGA , SMACZNE JEDZENIE .
    Ahmet Ozkan
    tr

    Ocena

    6,7
    26 marca 2018
    Internet was so weak.
    The hotel was in the extremely quiet location. There were free parking places
Ładowanie opinii